Nätverket Årstafältet!

För en landskapspark med plats för alla

Göran Carlström
  • Manlig
  • årsta
  • Sverige
Dela på Facebook Dela
  • Bloggposter
  • Evenemang
  • Bilder
  • Fotoalbum
  • Videos

Göran Carlströms vänner

  • Birgitta  Adolfsson
 

Göran Carlströms sida

Kommentarplank (3 kommentarer)

Du måste vara medlem i Nätverket Årstafältet! för att lägga till kommentarer!

Gå med i Nätverket Årstafältet!

Klockan 16.42 den 17 November 2013, stella kwale sade ...

Good Day,

How is everything with you, I picked interest on you after going through your short profile and deemed it necessary to write you immediately. I have something very vital to disclose to you, but I found it difficult to express myself here, since it's a public site.Could you please get back to me on:( mrsstellakwale588@yahoo.com.hk ) for the full details.

Have a nice day

Thanks God bless.

Mrs.Stella.

Klockan 15.54 den 9 November 2012, Birgitta Adolfsson sade ...

Det låter roligt (om än lite sorgligt)!

Nästa år får vi banne mig engagera er för ljusmanifestationen att spela Stilla Natt!

Klockan 17.23 den 10 September 2010, Birgitta Adolfsson sade ...
Välkommen till Nätverket Årstafältet! hemsida
Nätverket Årstafältet! är en förening för alla som vill se Landskapsparken på Årstafältet förverkligad enligt gällande detaljplan. Vi vill se Årstafältet utvecklas till en plats för rekreation och aktiviteter med hänsyn till historik, djur och natur för boende i söderort och Stockholm.

Sedan våren 2007 arbetar Nätverket Årstafältet! för att etablera parken och göra den känd och tillgänglig för en bredare allmänhet. Vi söker kontakt med fler människor, föreningar och grupper som kan var intresserade att delta i arbetet.

Nätverket Årstafältet! – håller regelbundna möten, öppna för alla preliminärt sista söndagen varje månad kl 15.00. Möten och evenemang annonseras till vänster på hemsidans kalendarium. Nästa tillfälle blir Årstafältetsdag 26 september 15 i Kryddträdgården i Årstafältets koloniområde, Välkommen.

Dessutom träffas vi i morgon på Peppar och Pumpa på Stadsmuseets innergård och vid Slussen 11-16.00. Då vi säljer nyttigheter till förmån för landskapsparken på Årstafältet och samlar namn samt delar flyers. Kom gärna och träffa oss om du har tid.

För att gå med som medlem i föreningen kan du komma på nästa medlemsmöte och registrera dig, eller redan nu betala in medlemsavgiften på Bankgironummer: 386-1127 (glöm inte att uppge namn, adress och gärna telefon och mejl). Att bli medlem i Föreningen Nätverket Årstafältet! kostar 50 kr/år för enskilda medlemmar och 250 kr för föreningar eller andra sammanslutningar. Du kan även stödja vårt arbete genom att skriva på den digitala namninsamlingen:
http://www.namninsamling.com/DemokratiStockholm
 
 
 

© 2018   Created by Kaj Karlsson.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor