Nätverket Årstafältet!

För en landskapspark med plats för alla

Göran Carlström
  • Manlig
  • årsta
  • Sverige
Dela på Facebook Dela
  • Bloggposter
  • Evenemang
  • Bilder
  • Fotoalbum
  • Videos

Göran Carlströms vänner

  • Birgitta  Adolfsson
 

Göran Carlströms sida

Senaste aktivitet

Göran Carlström kommenterade Birgitta Adolfsson\s blogginlägg Detaljplanen för byggetapp 1 och parkplanen klubbades av Kommunfullmäktiga 30 nov 2015
"Idag har det varit skytteltrafik på Ruinmotorvägen. Dom skrapar för fullt mitt emot mitt hus.  sfj 90"
Dec 3, 2015
Göran Carlström kommenterade Birgitta Adolfsson\s blogginlägg Detaljplanen för byggetapp 1 och parkplanen klubbades av Kommunfullmäktiga 30 nov 2015
"Det är idag endast prestige som håller folkvalda kvar i tanken att bygga på  den sämsta tänkbara marken nära City.. Det finns  MASSOR av plats att bygga på.  I övrig tror jag det skapar en…"
Dec 3, 2015
Göran Carlström kommenterade Birgitta Adolfsson\s blogginlägg Begäran om talerätt
"Jag föreslår att några 100 eller några 1000 lägger sej framför grävskoporna när idiotin ska ta fart. Jag ställer upp Självklart är talerätten given. Heja Birgitta"
Nov 3, 2015
Göran Carlström kommenterade Birgitta Adolfsson\s blogginlägg Begäran om att ansvarig myndighet i Stockholm stad skall förlänga genomförandetiden för DP 93045
"Keep on fighting"
Nov 3, 2015
Göran Carlström kommenterade Birgitta Adolfsson\s blogginlägg Lägesrapport inför beslut för första byggplanen som innebär att DP 93045 rivs upp
"ÖVERKLAGA: Våra hus på Sandfjärdsgatan har redan fått känningar. Bedrövligt. Dom borde sätta igång att bygga i Täby och Danderyd istället. Där finns Massor av plats."
Sep 6, 2015
Göran Carlström kommenterade Birgitta Adolfsson\s blogginlägg Länkar till MKB-samrådet för Valla 1 och Årstapark
"ödmjukhet kan jag läsa. Ett uns av falsk blygsamhet som är klädsam. Hej Birgitta !!!  "
Okt 19, 2013
Göran Carlström kommenterade Birgitta Adolfsson\s blogginlägg Länkar till MKB-samrådet för Valla 1 och Årstapark
"Härligt med Ditt engagemang. Beundrar det. Du kan vara den lilla "tuva" som behövs för att välta den moderatledda grävskopan."
Okt 19, 2013
Göran Carlström kommenterade Birgitta Adolfsson\s blogginlägg Missa inte denna guidning som tar oss tillbaka till forntiden. OBS! Föranmälan krävs.
"Jag såg det men efter en timme var det sju stycken i KÖ. Går alltså INTE att boka G"
Okt 15, 2013
Göran Carlström kommenterade Birgitta Adolfsson\s blogginlägg Missa inte denna guidning som tar oss tillbaka till forntiden. OBS! Föranmälan krävs.
"Verkar intressant. Jag anmäler mej så här... Heja på !!!"
Okt 15, 2013
Göran Carlström kommenterade Birgitta Adolfsson\s blogginlägg Nätverket Årstafältet! 2013
"Jag har sett, jag var dessutom på Norrmalmstorg och talade med storfräsarna. Jag lovar, jag gör mitt. Menade bara att man ska vara beredd. Även om det inte ¨går med musik !!!  hmmm"
Apr 30, 2013
Göran Carlström kommenterade Birgitta Adolfsson\s blogginlägg Nätverket Årstafältet! 2013
"Då kan vi samla ihop tusentals människor som är beredda på att lägga sej framför grävskoporna... Ett sätt som bevisligen fungerar."
Apr 30, 2013
Göran Carlström kommenterade Birgitta Adolfsson\s blogginlägg Lars Epstein: Tummen ned från länsstyrelsen till första planen för Årstafältet, läs artikeln…
"Sån tur att det finns vettiga personer på länsstyrelsen. Åt den moderatledda maffian finns inget att göra än att med fakta döda detta vansinne med att bebygga söders stora lunga"
Apr 22, 2013
Göran Carlström kommenterade Birgitta Adolfsson\s blogginlägg Första etappen av Årstastråket börjar byggas 2013!
"Vi kan väl läggga oss framför grävskoporna när det är klart med Årstafältet... 100 personer  TV o s v. Kolla hur det gick i Gotland"
Jan 8, 2013
Göran Carlström kommenterade Birgitta Adolfsson\s blogginlägg Ingen rubrik
"Varför inte med kultur? U know where."
Dec 20, 2012
Göran Carlström kommenterade Birgitta Adolfsson\s blogginlägg Ingen rubrik
"Kämpa på !!! Kanske med musik?"
Dec 19, 2012
Göran Carlström kommenterade Yngve Rådberg\s evenemang Kan vi ifrågasätta förtätning? Lokala perspektiv om stadsplanering och hotet mot närmiljön i Stockholm
"Men jag ska tänka på er när jag befinner mej i Sydafrika på savannen..."
Nov 15, 2012

Kommentarplank (3 kommentarer)

Du måste vara medlem i Nätverket Årstafältet! för att lägga till kommentarer!

Gå med i Nätverket Årstafältet!

Klockan 16.42 den 17 November 2013, stella kwale sade ...

Good Day,

How is everything with you, I picked interest on you after going through your short profile and deemed it necessary to write you immediately. I have something very vital to disclose to you, but I found it difficult to express myself here, since it's a public site.Could you please get back to me on:( mrsstellakwale588@yahoo.com.hk ) for the full details.

Have a nice day

Thanks God bless.

Mrs.Stella.

Klockan 15.54 den 9 November 2012, Birgitta Adolfsson sade ...

Det låter roligt (om än lite sorgligt)!

Nästa år får vi banne mig engagera er för ljusmanifestationen att spela Stilla Natt!

Klockan 17.23 den 10 September 2010, Birgitta Adolfsson sade ...
Välkommen till Nätverket Årstafältet! hemsida
Nätverket Årstafältet! är en förening för alla som vill se Landskapsparken på Årstafältet förverkligad enligt gällande detaljplan. Vi vill se Årstafältet utvecklas till en plats för rekreation och aktiviteter med hänsyn till historik, djur och natur för boende i söderort och Stockholm.

Sedan våren 2007 arbetar Nätverket Årstafältet! för att etablera parken och göra den känd och tillgänglig för en bredare allmänhet. Vi söker kontakt med fler människor, föreningar och grupper som kan var intresserade att delta i arbetet.

Nätverket Årstafältet! – håller regelbundna möten, öppna för alla preliminärt sista söndagen varje månad kl 15.00. Möten och evenemang annonseras till vänster på hemsidans kalendarium. Nästa tillfälle blir Årstafältetsdag 26 september 15 i Kryddträdgården i Årstafältets koloniområde, Välkommen.

Dessutom träffas vi i morgon på Peppar och Pumpa på Stadsmuseets innergård och vid Slussen 11-16.00. Då vi säljer nyttigheter till förmån för landskapsparken på Årstafältet och samlar namn samt delar flyers. Kom gärna och träffa oss om du har tid.

För att gå med som medlem i föreningen kan du komma på nästa medlemsmöte och registrera dig, eller redan nu betala in medlemsavgiften på Bankgironummer: 386-1127 (glöm inte att uppge namn, adress och gärna telefon och mejl). Att bli medlem i Föreningen Nätverket Årstafältet! kostar 50 kr/år för enskilda medlemmar och 250 kr för föreningar eller andra sammanslutningar. Du kan även stödja vårt arbete genom att skriva på den digitala namninsamlingen:
http://www.namninsamling.com/DemokratiStockholm
 
 
 

© 2017   Created by Kaj Karlsson.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor