Nätverket Årstafältet!

För en landskapspark med plats för alla

Kenneth Persson
  • Manlig
  • Östberga
  • Sverige
Dela på Facebook Dela

Kenneth Perssons vänner

  • Henrik Ström
  • Birgitta  Adolfsson
  • Anders Friis
 

Kenneth Perssons sida

Senaste aktivitet

Kenneth Persson har lagt upp evenemang
Aug 10, 2011
Birgitta Adolfsson kommenterade Kenneth Persson\s blogginlägg Bidraget i hamn
"Tack för beskedet Kenneth då har vi en god del-finansiering klar. Jag erkänner att vi tjuvstartade i förrgår! Eftersom vi arbetar med konstnärer från Lonton-Stockholm-Kiruna är det inte ofta alla är…"
Nov 4, 2010
Henrik Ström kommenterade Kenneth Persson\s blogginlägg Bidraget i hamn
"Tack kassör och sekreterare! Era insatser i ärendet till och med september i år plogar vägen för att Årstafältets Snöstjärnor 2011 blir en minnesvärd upprepning av en ny årlig tradition. Med…"
Nov 3, 2010
Blogginlägg av Kenneth Persson

Bidraget i hamn

Grattis Nätverket vi fick även i år 50 tusen kronor i bidrag till snöstjärneprojeket. Protokollet dök ner i brevlådan idag och det är säkert många föreningar som är sura idag. Det var inte så mycket som delades ut lite över 100 tusen kronor.Jag hoppas vi kan göra ett bra projekt med dessa pengar.Se mer
Nov 2, 2010
Birgitta Adolfsson kommenterade Kenneth Persson\s blogginlägg Skrivelse till Stadsbyggnadsnämnden
"Den skickades i samband efter vad jag förstår med inbjudan till Årstafältets dag… Förhoppningsvis till alla inblandade politiker och handläggare av ”det nya Årstfältet”, vilka fick brevet…"
Aug 30, 2010
Bitte Fossbo kommenterade Kenneth Persson\s blogginlägg Skrivelse till Stadsbyggnadsnämnden
"Är denna skickad? Förlåt en som haft ont om tid att konferera, men den är utmärkt och det är så frustrerande att det är sant och ännu värre om de inte kan ge ett vettigt svar på detta!!"
Aug 29, 2010
Henrik Ström kommenterade Kenneth Persson\s blogginlägg Vinster lotteri Årstafältets Dag 28 augusti
"Direkt och direkt. Vinnaren av korgen laddad för både skafferi och badrumsskåp hade hunnit hem till Järnlundsvägen men återkom efter påringning och glädjetjut med bärhjälp och eget…"
Aug 28, 2010
Blogginlägg av Kenneth Persson

Vinster lotteri Årstafältets Dag 28 augusti

Presentkort 300 kronor Barbro HermanssonGolfkort Anna-Karin StjernkvistGolfkort Gunnel LidholmBiobiljett Irene EllemarDessa vinster kommer att skickas till vinnarens hemadress som uppgavs vid tältet på ÅrstafältetÖvriga vinster avhämtade direkt på plats vid dragningen klockan 16:00Se mer
Aug 28, 2010
Birgitta Adolfsson kommenterade Kenneth Persson\s blogginlägg Skrivelse till Stadsbyggnadsnämnden
"ALLVARLIGT!!! Skandal att stadens politiker och tjänstemän låter ytterligare miljoner spillas på detta vansinnesprojekt!"
Aug 27, 2010
Blogginlägg av Kenneth Persson

Skrivelse till Stadsbyggnadsnämnden

Till StadsbyggnadsnämndenPolitikerna i Stockholm beslutar i strid både med folkviljan och lagen!Angående redovisning av programråd förÅrsta 1:1 i Östberga DNR 2007-08046-53Nämnden har redan godkänt rubricerade redovisning för Årstafältet i den form som stadsbyggnadskontorets tjänsteutlåtande 2010.06.16 har.Konstaterar att kontoret gett denna redovisning en alldeles för enkel och summarisk form. Att på några få rader sammanfatta boendes, privatpersoners och intresseföreningars synpunkter och i…Se mer
Aug 26, 2010
Bitte Fossbo kommenterade Kenneth Persson\s blogginlägg Utdelat
"Finemang!! Bra jobbat!"
Aug 19, 2010
Birgitta Adolfsson kommenterade Kenneth Persson\s blogginlägg Utdelat
"Undebart! I morgon skickar jag ett brev till Carin."
Aug 18, 2010
Blogginlägg av Kenneth Persson

Utdelat

HejUnder S valuptakt i Tantolunden den 15 augusti så delade vår äldsta medlem ut Berättelserna om Årstafältet till Mona Sahlin, Carin Jämtin och Thomas Bodström. Det var alltså Kjell Fredriksson som fick detta fina uppdrag.Thomas ville att vi skulle återkomma till honomSe mer
Aug 17, 2010
Kenneth Persson har lagt upp ett evenemang

Sambafotboll på Lisbergs konstgräplan

14 Augusti 2010 från 19.00 till 23.00
Fotbollsträning för all mellan 7 och 17 år på Lisebergs konstgräsplan för de minsta mellan 19:00 och 21:00 öcj för de övriga 21:00 till 23:00
Aug 11, 2010
Kenneth Persson har lagt upp ett evenemang
Miniatyr

Kom och träffa mig på Tantolunden

15 Augusti 2010 från 12.00 till 15.00
Mona Sahlin, Carin Jämtin coh Thomas Bodström den 15 augusti i Tantolunden mellan klockan 12:00 - 15:00.Hoppas vi får möjlighet att ställa frågor om Årstafältet och kanske lämna över boken Bilder om Årstafältet till demSe mer
Aug 9, 2010
Kenneth Persson har lagt upp ett evenemang

Sambafotboll på Lisbergs konstgräsplan

24 Juli 2010 från 19.00 till 22.00
Vi startar klockan 19:00 för de minsta och klockan 21:00 för de stora. Detta är sista träningen för denna gången. Hyresgästföreningen bjuder på dricka och bullar och delar ut biobiljetter
Jul 22, 2010

Kenneth Perssons Bilder

  • Lägg till Bilder
  • Se alla

Kenneth Perssons blogg

Bidraget i hamn

Grattis Nätverket vi fick även i år 50 tusen kronor i bidrag till snöstjärneprojeket. Protokollet dök ner i brevlådan idag och det är säkert många föreningar som är sura idag. Det var inte så mycket som delades ut lite över 100 tusen kronor.
Jag hoppas vi kan göra ett bra projekt med dessa pengar.

Upplagd den 2 November 2010 klockan 18.47 — 2 Inlägg

Vinster lotteri Årstafältets Dag 28 augusti

Presentkort 300 kronor Barbro Hermansson

Golfkort Anna-Karin Stjernkvist

Golfkort Gunnel Lidholm

Biobiljett Irene Ellemar

Dessa vinster kommer att skickas till vinnarens hemadress som uppgavs vid tältet på Årstafältet

Övriga vinster avhämtade direkt på plats vid dragningen klockan 16:00

Upplagd den 28 Augusti 2010 klockan 17.44 — 1 Inlägg

Skrivelse till Stadsbyggnadsnämnden

Till Stadsbyggnadsnämnden

Politikerna i Stockholm beslutar i strid både med folkviljan och lagen!Angående redovisning av programråd för

Årsta 1:1 i Östberga DNR 2007-08046-53Nämnden har redan godkänt rubricerade redovisning för Årstafältet i den form som stadsbyggnadskontorets tjänsteutlåtande 2010.06.16 har.

Konstaterar att kontoret gett denna redovisning en alldeles för enkel och summarisk form. Att på några få rader sammanfatta boendes,… Fortsätt

Upplagd den 26 Augusti 2010 klockan 12.48 — 3 Inlägg

Utdelat

Hej

Under S valuptakt i Tantolunden den 15 augusti så delade vår äldsta medlem ut Berättelserna om Årstafältet till Mona Sahlin, Carin Jämtin och Thomas Bodström. Det var alltså Kjell Fredriksson som fick detta fina uppdrag.
Thomas ville att vi skulle återkomma till honom

Upplagd den 17 Augusti 2010 klockan 17.35 — 2 Inlägg

Kommentarplank (2 kommentarer)

Du måste vara medlem i Nätverket Årstafältet! för att lägga till kommentarer!

Gå med i Nätverket Årstafältet!

Klockan 16.43 den 17 November 2013, stella kwale sade ...

Good Day,

How is everything with you, I picked interest on you after going through your short profile and deemed it necessary to write you immediately. I have something very vital to disclose to you, but I found it difficult to express myself here, since it's a public site.Could you please get back to me on:( mrsstellakwale588@yahoo.com.hk ) for the full details.

Have a nice day

Thanks God bless.

Mrs.Stella.

Klockan 20.08 den 14 Juli 2010, Birgitta Adolfsson sade ...
För sakens skull… Jag brukar häsa alla som går med på hemsidan välkomna ;)

Välkommen till Nätverket Årstafältet! hemsida
Nätverket Årstafältet! är en förening för alla som vill se Landskapsparken på Årstafältet förverkligad enligt gällande detaljplan. Vi vill se Årstafältet utvecklas till en plats för rekreation och aktiviteter med hänsyn till historik, djur och natur för boende i söderort och Stockholm.

Sedan våren 2007 arbetar Nätverket Årstafältet! för att etablera parken och göra den känd och tillgänglig för en bredare allmänhet. Vi söker kontakt med fler människor, föreningar och grupper som kan var intresserade att delta i arbetet.

Nätverket Årstafältet! – håller regelbundna möten, öppna för alla preliminärt sista söndagen varje månad kl 15.00. Möten och evenemang annonseras till vänster på hemsidans kalendarium.

För att gå med som medlem i föreningen kan du komma på nästa medlemsmöte och registrera dig, eller redan nu betala in medlemsavgiften på Bankgironummer: 386-1127 (glöm inte att uppge namn, adress och gärna telefon och mejl). Att bli medlem i Föreningen Nätverket Årstafältet! kostar 50 kr/år för enskilda medlemmar och 250 kr för föreningar eller andra sammanslutningar. Du kan även stödja vårt arbete genom att skriva på den digitala namninsamlingen:
http://www.namninsamling.com/DemokratiStockholm
 
 
 

© 2018   Created by Kaj Karlsson.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor