Nätverket Årstafältet!

För en landskapspark med plats för alla

Tack Årsta Golf och Daniel Bäck för en insändare i rättan tid!
Läs Mitti söderort!
Vi boende i söderort använder och behöver Årstafältet nu och i framtiden! Här finns möjligheterna!

http://arkiv.mitti.se/erez4/online/mitti/soderort_b.html

Visningar: 145

Kommentera

Du måste vara medlem i Nätverket Årstafältet! för att lägga till kommentarer!

Gå med i Nätverket Årstafältet!

Kommentar av Henrik Ström den 27 Oktober 2010 kl. 16.47
Ack Birgitta men ibland prioriterar jag i helt fel ordning. Efter matning, utan golfkaffe, några varv med min senaste ballong, bröd på Da Vinci, en dubbel på Javasavi och den faktiskt ganska fantastiska utställningen på biblioteket (flera snäpp över odlarnas mindre ambitiösa) valde jag följande ordning: 1. Voxa Birgitta för både ros&ris. 2. Voxa 651 00 00 (har inte prioriterat nya bilder i album Åverkan sedan exponering m fm) och felanmäl.
Sedan kollade jag om det hänt något på nätet. Du ska få ett ex senast fredag men det kostar en blå kulspets. Hur jag ska göra morgondagen meningsfull är skrivet i stjärnorna. (Jag har en idé som dock förutsätter nattgammal is för att kunna förverkligas.) OM du läser detta INNAN du förflyttar dig från A till B nästa gång är du välkommen hem till mig med en bunt flygblad (tunn om den ska delas på fältet, tjock om den ska delas på torget). Slår du en signal i god tid klär jag på mig tofflor och möter utanför porten
Kommentar av Birgitta Adolfsson den 27 Oktober 2010 kl. 10.05
Henrik, om du har några över-ex ber jag dig ta med dem till kalaset på fredag… jag har som ofta inte fått någon tidning ännu. Om du vill kan du komma förbi wip och hämta en bunt flyers och redan nu informera fler om 10-års jubileet så kanske fler sluter upp till tårt-demonstrationen på fredag. Slå en signal om/innan du kommer.
Kommentar av Henrik Ström den 27 Oktober 2010 kl. 8.56
Tack Bitte för att du håller koll på läget. Själv delade jag som vanligt tisdagens tidning till 164 av mina närmaste grannar. Nu ska jag ta fram mitt eget ex, sätta mig på favoritbänken efter frukostmatningen och bläddra fram sidan två i blåsten. Blir jag inspirerad av läsningen tar jag kanske mod till mig och travar söderut för en kopp utan termos och tack med utsträckt näve.
Kommentar av Birgitta Adolfsson den 26 Oktober 2010 kl. 22.25
Tack Daniel Bäck!
Kommentar av Birgitta Adolfsson den 26 Oktober 2010 kl. 22.24

© 2018   Created by Kaj Karlsson.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor