Nätverket Årstafältet!

För en landskapspark med plats för alla

Varför behöver vi spara ett öppen fält i söderort?

Man kan flyga till soligt land men inte alla kan flyga för egen maskin på ett öppet fält strax intill. Det är bara fantasin som sätter gränserna för vad som är möjligt om man tänker lite längre… : ))
Nätverket Årstafältet! är en partipolitiskt obunden förening som drivs av medborgare med syfte att utveckla hela Årstafältet till landskapspark. Arbetet genomförs av ideella insatser, medlemsavgifter, projektstöd och sponsring.

Att bli medlem i föreningen kostar 100 kr/år för enskilda medlemmar och 250 kr för föreningar eller andra sammanslutningar. Betala medlemsavgiften på Bg: 386‐1127 (glöm inte att uppge namn, adress och gärna telefon och mejl). OBS att du kan gå med på hemsidan utan att vara medlem i föreningen.

Du kan även stödja vårt arbete genom att skriva på den digitala namninsamlingen. Nätverket Årstafältet! finns även på Facebook.
Vi välkomnar er på våra öppna medlemsmöten, den sista fredagen i varje månad! Möten och evenemang annonseras på hemsidans kalendarium.

Med e-post till arstafaltet@hotmail.com får du kontakt med styrelsen i Nätverket Årstafältet! och löpande information om nätverkets arbete.

Klassning:
  • Just nu 0/5 stjärnor.

Visningar: 188

Kommentera

Du måste vara medlem i Nätverket Årstafältet! för att lägga till kommentarer!

Gå med i Nätverket Årstafältet!

© 2018   Created by Kaj Karlsson.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor